Høstblot

Ill.
Dato:20. – 21. oktober 2012
Sted:Nordmarka
Nivå:Lett  
Antall deltakere:Alle
Utstyr:Tallerken, kniv, sovepose, liggeunderlag, mat fram til lammet blir servert, ønsket drikke, et pålegg+brød til felles frokost søndag. Treski!
Pris:150 kr for maten. Veggisrabatt.
Overnatting:Telt/lavvo/gapahuk/åpen himmel
Transport:Bane 3 til Sognsvann + gå/sykkel
Planleggingsmøte:Onsdag 17. oktober kl 18 på Frederikke
Påmeldingsfrist:Onsdag 17. oktober kl 18
Kontaktperson:Sine Halkjelsvik Bjordal (908 58 571)

Vi har herved gleden av å invitere alle friluftsinteresserte/sultne/tørste/opplevelseshungrige OSI Fjell medlemmer til det sjette Høstblot i Nordmarka! Det blir helstekt lam, stort bål, krabbing i lyngen og generelt god stemning!

I år som ifjor holder vi altså blotet ved Lille Åklungen, på østsiden på den eneste halvøya. Vi går inn fra bommen ved Sognsvann klokken 10.30 på lørdag, men det er fullt mulig å ankomme senere og på egenhånd for de som ønsker det. Vi satser på å ha maten klar til kl 19. Vi anbefaler imidlertid alle å bli med inn på formiddagen. Det blir lek og moro, veding og matlaging, samt mulighet for turer i området. Husk: maten smaker best når man har laget den selv.

MELD DEG PÅ TIL: Sine Bjordal (s.h.bjordal@ilos.uio.no)
BETAL TIL Sine på kontonr. 9722.42.13674 Merk betalingen "høstblot" eller noe i den dur.

De tre første personene som tar ansvar for å handle inn og sørge for henholdsvis tilberedning av marinade, tilbehør og dessert, får gratis Høstblot. Du får selvfølgelig refundert det du legger ut for.

Om noen kan bidra med musikalske innslag eller annet som sørger for eksepsonelt god stemining, er dette særdeles velkomment!

Meld deg på med en gang, så sees vi på planleggingsmøtet onsdag 17. oktober kl. 1800!

 
 

<- Forrige tur - Oversikten - Neste tur ->