Bli medlem!

Det er fryktelig mange fjell som bare venter på at du skal komme og oppleve dem sammen med oss. Å bli med i fjellgruppa er en utrolig lur greie, som du kommer til å være glad for resten av livet. Intet mindre!

Innmelding gjøres i et felles system for alle gruppene i OSI, samtidig som du betaler en medlemsavgift på 100 kr til Fjell (pluss 120 kr til OSI). Betalingen gjøres med VISA/Mastercard og gjelder for ett semester. Man må ha betalt for å være med på turene eller låne utstyr. Merk at medlemssystemet pleier å være stengt en periode om sommeren/jula. Du finner innmelding på OSIs nettsider.

Mange sliter med å melde seg inn i OSI Fjell om dagen. Nederst er en liten guide til stega i innmeldinga.

I tillegg bør du melde deg på epostlista vår. Sammen med nettsidene er det vår viktigeste informasjonskanal. Alle turer blir annonsert der, i tillegg til info om andre arrangementer.

Men det viktigste er å bli med på tur! Syns du det virker litt skummelt å dra på en tur uten å kjenne noen på forhånd, kan du først ta turen innom et fjellmøte og få noen nye turkamerater der. Som regel er også kontaktpersonene for de neste turene på møtet, slik at du kan få høre mer om turen du er interessert i. Men vi er hyggelige folk hele gjengen, så det er bare å hive seg med! Det er ingen steder man blir så fort kjent som på tur.


Mange sliter med å melde seg inn i BAUS om dagen. Her er en liten guide til stega i innmeldinga:

Aktuallisert: August 2016

(Trykk på animasjonene for å se de i full størrelse)

Steg 1:

Opprett en bruker på minidrett.nif.no. Skriv inn navn og annen informasjon og fullfør registreringa.

Husk å skrive inn informasjon som ikke bare er tull

Husk å skrive inn informasjon som ikke bare er tull

Steg 2:

minidrett.nif.no: Når du er logget inn, gå til fanen «medlemskap». Trykk på «finn ny klubb». Søk på «Oslostudentenes», trykk på Oslostudentenes Idrettslag, hak av øverst  og trykk på «send søknad». Behandlingstid på søknad er et par dager.

Du vil ikke se at du allerede er medlem sjølvsagt(jeg orka ikke finne noen som ikke er medlem før jeg lagde denne guiden)

Du vil ikke se at du allerede er medlem selvsagt (jeg orka ikke finne noen som ikke er medlem, før jeg lagde denne guiden)

Steg 3:

Når du får epost om at søknaden er godkjent, er det viktig at du passer på at du endrer student/ikke-student-status på minidrett.nif.no. Gå til «medlemskap», trykk på Oslostudentenes Idrettsklubb, trykk på detaljer, velg om du er student eller ikke-student i nedtrekksmenyen.

Husk å velge ikke-student hvis du ikke er ikke-student, i stedet av velge student.

Husk å velge ikke-student hvis du ikke er ikke-student, i stedet av velge student.

 

Steg 4:

Gå til «medlemskap», krysser av for “Studentidrett” og sender søknaden.For påmelding til Fjell krysser du av for “Friluftsliv”.

Skriv en epost til medlemsansvarlige og sier at du har kommt så langt. Når du har gjort det, vil du få faktura etter noen dager.

Husk å ikke velge ikke-student hvis du ikke er ikke-student, men i stedet velge student.

Husk å velge ikke-student hvis du ikke er ikke-student, i stedet av velge student.

 

Steg 5

Betal faktura. Gjør det under fanen «betaling» på minidrett.nif.no. Man kan gjøre dette med VISA og Mastercard. Det er også mulig å betale i nettbanken. Husk å betale regningen for OSI og OSI Fjell, hvis du bruker nettbank.

Sånn skal det se ut når du har betalt. Studenter betaler mindre.

Sånn skal det se ut når du har betalt. Studenter betaler mindre.

-- Tusen takk til OSI Dykking som laget utkast til den beskrivelse!